torsdag 25 februari 2010

En ny dag




Lite vinterbilder...kommer dyka upp lite för att visa upp vad som hänt sedan min förra bloggperiod =)

Ojojoj, nu är det inte långt kvar på mitt sportlov. Det blir till att njuta nu så mycket det går här i röran hemma.
Har packat kläder för 2 veckor...ska flytta hem till mamma på lördag. Ska bli så spännande och komma tillbaka sen och se hur långt dom kommit i renoveringen. Det blir ju nya golv i HELA huset med golvvärme nedlagt. Nya tapeter i vardagsrummet som jag ska ner på stan och hämta nu. Sen övervåningen kommer bli nästintill ny....flytta ut balkongen = större sovrum. En walk-in closet i sovrummet och nytt, större badrum = lite mindre barnrum...men som sagt STÖRRE toa!!! TJOHO...
Har fotat alla "före-bilder" igår...visar upp dem + det nya resultatet när det är helt klart! Spännande iaf. Men det kommer väl dröja minst 8-10 veckor innan golvvärmen å allt är klart. Men det är min sista vinter i denna iglo till hus! =)
Nehej...mot stan å hämta supersnygg tapet!



5 kommentarer:

Evve sa...

ska bli jätte spännande att se..:P

Elin Wallin sa...

Oj vilka stora renoveringsprojekt ni har på gång! Ser verkligen fram emot bilderna på resultatet!

Emma sa...

åhh va roligt!!! Kommer bli ett helt nytt hem! ser soms agt verkligen fram emot att få se före o efter bilders en :)

Johanna Rapp sa...

Vad spännande!Vilket projekt! Det låter dyrt bara! ;)Vad har ni valt för golv? Vi har nyss börjat med renoveringsprojekten här hemma. Har börjat lite lätt med att måla hallen nere i källaren...sen kommer det nog spinna vidare i en rasande fart! Kul att läsa din blogg igen!

Kristin sa...

Haha...japp en dyr historia kommer det troligen att bli! Men vafan, va gör man inte...vi har valt furugolv! kommer bli sååååå snyggt! Jag ska hålla er uppdaterade på "allt-eftersom-bilder" oxå...Så håll utkik! =)