fredag 10 oktober 2008

Kalas

Elias och Noah myser i soffan och tittar på Bolibompa
Elias väntar otåligt på att pappa ska komma hem från jobbet och öppna sina paket...
Noah bara sover och sover tycker Elias
Med stor omsorg har Elias valt och köpt garnering och själv garnerat tårtan till pappa. Se så stolt han ser ut, och fin blev tårtan, eller hur?
Roger, Noah och David fikar av Elias goda tårta!!!
Igår fyllde Roger år, ett år kvar till gubbe! 29 bast...inte illa. Elias, Noah och jag var först på öppna förskolan och lekte, sen åkte vi hem och Elias garnerade och fixade Rogers tårta. På kvällen kom det lite fikagäster. Pappa och Kerstin kom oxå och Elias fick leka av sig lite med dem. Alla fick smaka av hans supergoda tårta...
Idag ska vi vara hemma på dagen här...eventuellt ska vi pallra oss ner på stan, om jag känner att jag orkar haha..det är jobbigt å ta sig för med två barn =) men kanske att det kan bli av. Ikväll sen kommer mamma hit och ska vara barnvakt medan jag och Roger (HELT SJÄLVA) ska få gå ut å käka lite middag. Ser verkligen fram emot det...ska bli väldigt skönt. Nog för att jag ÄLSKAR att vara hemma med mina barn, men det är viktigt med lite egen vuxentid utan en oro om att nån ska vakna eller skrika eller vad som helst...då kan man verkligen slappna av. Funderar på om jag ska ta mig ett glas vin, eller kanske en öl till maten. Det skulle bli premiär i så fall...har inte druckit nån alkoholhaltig dryck på nästan ett år. Kommer ihåg den senaste gången det var den 8 dec -07. Då hade vi en julpysselkväll med barnen (Gerda och Elias) samt alla systrarna Enlund med respektive...riktigt mysigt faktiskt, men det var senast jag drack nåt...får se om det blir ändring på det ikväll.
Förövrigt så har jag some big news...den 17 okt kommer jag bli moster igen. Då ska min syster Lena bli förstagångsmamma....åhhh, jag är så nyfiken på vad det är för kön och hur bebisen kommer se ut!!! *Längtar* Hoppas Lena och bebisen (och Thomas så klart) kommer må super toppen så vi får komma och hälsa på så fort som möjligt!!! Ska bli så spännande, få se hur storasyster klarar av föräldraskapet, har ju dessutom lovat ett ge en föräldrautbildning i hur man agerar för att få snälla barn som sover hela nätterna haha!!! Ska försöka hålla det löftet om det är möjligt...
Men innan det är dax för att bli moster igen ska vi ha dop imorrn...tur att Lena hinner vara med på det eftersom hon är gudmor och ska bära Noah tillsammans med Johan...återkommer med bilder och rapport opm hur Noah skötte sig!!!
Nu ska jag agera mjölkko...

2 kommentarer:

Anonym sa...

va skoj...hoppas dagen passar! :P:P
e redan bokad tis och ons..:/ men sen är ja på när som helst! :P:P
gratta roger i efterskott..:P:P
va duktig elias är!

Lena sa...

Ja, den där föräldrautbildningen får vi ta snart, det börjar ju brinna i knutarna här :) Jag är själv sjukt nyfiken på vad det är för liten parvel som kommer att titta ut. Men på fredag får vi veta!